Category Archives: Develop

Како да направите добра презентација

Advertisements

Posted in Develop | Leave a comment

Креирајте интерактивни публикации со LUCIDPRESS

Lucidpress е бесплатна онлајн апликација со која можете да креирате прекрасни публикации (весници, флаери, брошури…) кои подоцна можете да ги отпечатите или да ги објавите во дигитална форма погодна за читање на компјутер, таблет или смартфон. Во публикациите можете да … Continue reading

Posted in Develop | Leave a comment

How to create a magazine with Madmagz

Madmagz is a web platform that allows users to create, publish, and sell custom magazines.  

Posted in Develop | Leave a comment

OFFICE MIX – БЕСПЛАТЕН ДОДАТОК ЗА MICROSOFT POWERPOINT 2013 И OFFICE 365

Office Mix e бесплатни додатак за Microsoft PowerPoint 2013 и Office 365 со кој Power Point презентациите на брз и едноставен начин може да ги ќе се претворите итерактивни презентации на кои ќе додадете или снимате звук, видео, квизови, коментари. За … Continue reading

Posted in Develop | Leave a comment

Видео едитор Filmora

Filmora е видео едитор кој Ви овозможува едитирање видео датотеки на брз и едноставен начин. Filmora е софтвер кој исто така овозможува работа со анимирани наслови, музичка библиотека, голем број филтри и др. Filmora Download for Free Try: http://goo.gl/x7gTce Best … Continue reading

Posted in Develop | Leave a comment

Windows Live Movie Maker

Креирање и обработка на видео во Windows Live Movie Maker Преземено од: Видео туторијали за мултимедија и социјални медиуми  Free Download link  Video Tutorials link

Posted in Develop | Leave a comment

Апликации за изработка на проектна задача

This gallery contains 1 photo.

OficeMix Free Add in for Microsoft PowerPoint 2013 Magisto Free on line video editor ThingLink Free on-line editor that makes images, videos, or 360°/VR content interactive PowToon A presentation tool that incorporates an intuitive user interface and super cool comic … Continue reading

Gallery | Leave a comment