Ден на побезбеден интернет – Да создадеме подобар интернет заедно

sid 2014
Денот на побезбеден интернет на 11 февруари 2014 година по 11 ти пат ќе биде прославен ширум светот. Оваа година темата е: „Да создадеме подобар интернет заедно“.
 Целта на оваа иницијатива на Safer Internet Day (SID) е развивање на отпштествената одговорност кај децата, младите, родителите, старателите, наставниците и едукаторите, но и во поширок општествен контекст кај индустријата или политичарите,  кон заеднички допринос во градењето на подобар и побезбеден интернет за сите, особено
за децата и младите.
 Овогодинешното видео за денот на побезебден интернет може да се погледне на следниот линк.
This entry was posted in За нас, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s