Награден конкурс

ПСУ ,,Петта приватна гимназија,, -Скопје одделение Струга традиционално организира  културно-образовна манифестација  ,, Училишно рандеву- ПЕТКА,, како подршка на млади таленти.

Во рамки на манифестацијата беше објавен награден конкурс за најдобар проект од областа на информатичките технологии на зададена задача ,, Квиз вo Power Point со користење на акциски копчиња, на кој учествуваа и ученици од нашето училиште :

  1. Ива Томевска VII2 освоена трета награда
  2. Емилија Ракичевиќ VII2 пофалница за учество
  3. Мартина Слатинова VII2 пофалница за учество
  4. Андреа Недеска VII2 пофалница за учество
    ментор: Марина Танасоска  наставник по информатика

Во име на училиштето и во мое лично име на учениците им честитаме за постигнатиот успех и им посакуваме понатамошна успешна работа.

Марина Танасоска  наставник по информатика

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s