поставување инверзни бои

inverzni boiПовикај ја наредбата InverseColоrs од менито Image.

Сите бои на твојот цртеж ќе се заменат со нивните спротивни бои
(како на цртежот десно).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s