поглед на цртежот

zumiranjeСо помош на алатката лупа можеш да го гледаш цртежот од поблиску или од подалеку.

1 Кликни на лупата (алатка Zoom);
2 Од дополнителните опции одбери колку пати да се зголеми сликата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s