наставни листови

  1. Наставните листови  за наставната единица машински дел ХАРДВЕР се дадени на следниот линк.
  2. Наставните листови за наставната единица мемориски уреди се дадени на следниот линк.
  3. Наставните листови за наставната единица програмски дел СОФТВЕР се дадени на следниот линк.
  4. Наставните листови за наставнта единица Образовен софтвер и компјутерски игри се дадени на следниот линк.
  5. Наставните листови за наставнта единица Оперативни системи, папки и датотеки се дадени на следниот линк.
  6. Практични вежби за програмата Notepad: задача1 и задача2.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s