наставни листови

  1. Наставните листови  за наставната единица Веб терминологија се дадени на следниот линк.
  2. Наставните листови  за наставната единица Сервиси на интернет се дадени на следниот линк.
  3. Наставните листови  за наставната единица Електронска пошта се дадени на следниот линк.
  4. Наставните листови  за наставната единица Компјутерски мрежи се дадени на следниот линк.
  5. Наставните листови  за наставната единица Компјутерски вируси се дадени на следниот линк.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s