менување карактеристики на цртеж

На цртежот можеш да му ги промениш карактеристиките, како што се: геометриски трансформации, замена на една боја со друга и измена на боите.

menuvanje karakeristikiКарактеристиките на цртежот се менуваат со  наредбите од менито View.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s