замена на една боја со друга

zamena na boiЗа да замениш една боја со друга треба:
1 за предна боја одбери ја бојата што сакаш да ја замениш
(користи ја алатката за земање боја);
2 за задната боја земи ја бојата со која сакаш да ја замениш;
3 кликни на алатката за бришење (гумичката) и со притиснато десно копче од глувчето влечи преку површината на која сакаш и да ја замениш бојата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s