бришење делови од цртеж

Бришење дел од цртеж

1 Означи (селектирај) некој дел од цртежот.
2 Притисни го тастерот Deleteод тастатурата.
3 Избришаниот дел ја добива бојата што е одбрана како задна боја.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s